Υλικά για ζύμη
Υλικά για σάλτσα
Υλικά για το γαρνίρισμα
Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό με τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε να διαλυθεί εντελώς. Προσθέτουμε 100γρ. αλεύρι ανακατεύουμε και αφήνουμε σκεπασμένο για 15'.
Αφού έχει περάσει ο χρόνος προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι με το αλάτι. Σε αλευρωμενο πάγκο ζυμώνουμε το ζυμάρι μας να είναι μαλακό.
Μεταφέρουμε τη ζύμη μας σε ένα μπολ σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 1 ώρα στην άκρη να φουσκώσει.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάζουμε την λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας, το αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου,το θυμάρι και τέλος λίγο ελαιόλαδο. Δεν χρειάζεται μαγείρεμα είναι έτοιμη να απλωθεί στο ζυμάρι μας.
Ανοίγουμε τη ζύμη μας με τα χέρια σε ορθογώνιο ταψί πάνω σε καλαμποκαλευρο. Παράλληλα έχουμε ανάψει το φούρνο μας στους 250°C να προθερμαινεται.
Αφού ανοίξουμε το ζυμάρι, απλώνουμε τη σάλτσα μας και βάζουμε στον φούρνο για 8' .
Τη βγάζουμε και βάζουμε τα τυριά και τα καραμελωμενα κρεμμύδια.
Ψήνουμε για άλλα 8-10' μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα η πίτσα μας και να είναι τραγανή.
Καλή σας απόλαυση!