Μεξικάνικη Σάλτσα Τομάτας

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
Polpa

Υλικά

  • 400γρ. λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας Polpa
  • 3 κόκκινες καυτερές πιπεριές (κομμένες, χωρίς σπόρια)
  • 70γρ. άσπρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 10γρ. ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
  • 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Ξύσμα και χυμός από ένα λάιμ

Εκτέλεση

1

Στραγγίξτε την Polpa Γκρέκα χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι.

2

Ανακατέψτε το κρεμμύδι, τις κόκκινες πιπεριές, τον χυμό και το ξύσμα λάιμ και σε ένα μπολ.

3

Προσθέστε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ζάχαρη.

4

Αφήστε τη σάλτσα να ξεκουραστεί τουλάχιστον 3 ώρες.

5

Συνοδεύστε με nachos.

Καλή σας απόλαυση!

Και άλλες συνταγές με: Ψίχα Τομάτας Polpa

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 30’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

ΜΕΡΙΔΕΣ 3

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

ΜΕΡΙΔΕΣ 3

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 70’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 25’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 55’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4