Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο έπειτα προσθέτουμε την πιπεριά φλωρίνης κι ανακατεύουμε.
Σειρά έχουν οι πατάτες και ο πολτός τομάτας που τα σοτάρουμε πολύ καλά να καραμελώσουν.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και τη ζάχαρη.
Ακολουθούν τα φασολάκια, ο χυμός τομάτας και τα μυρωδικά.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 1 - 1½ ώρα.
Αν χρειάζεται προσθέτουμε ζεστό νεράκι.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμάκι και φέτα!
Καλή σας απόλαυση!