Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε την ψίχα τομάτας και αφήνουμε να πάρει 2- 3 βράσεις και προσθέτουμε τη φέτα.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Σπάμε τα αυγά και σκεπάζουμε με καπάκι να μαγειρευτούν για 3 λεπτά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και λίγο μαϊντανο και σερβίρουμε με ζυμωτό ψωμί.
Καλή σας απόλαυση!