Γιουβέτσι Θαλασσινών

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

ΜΕΡΙΔΕΣ 3

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
Polpa

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 550γρ. θαλασσινά
  • 1 ποτηράκι κρασί ή ούζο
  • 1 φλυτζάνα κριθαράκι
  • 2,5 φλυτζάνες νερό
  • 200γρ. Polpa Γκρέκα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • φύλλα δάφνης

Εκτέλεση

1

Για το γιουβέτσι θαλασσινών, τσιγαρίζετε 1 κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδο, προσθέτετε 550γρ. θαλασσινά και τσιγαρίζετε καλά.

2

Στη συνέχεια σβήνετε με ένα ποτηράκι κρασί ή ούζο και περιμένετε να πάρει βράση και να εξατμιστεί το αλκοόλ.

3

Μόλις εξατμιστεί, προσθέστε μια φλυτζάνα κριθαράκι, 2,5 φλυτζάνες νερό, την λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας Polpa, αλάτι, πιπέρι, φύλλα δάφνης, χαμηλώνετε το μάτι σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύετε για 13-15’ μέχρι να μαγειρευτεί το κριθαράκι.

4

Ανακατεύετε κατά διάστηματα για να μην κολλήσει.

Καλή σας όρεξη!

Και άλλες συνταγές με: Ψίχα Τομάτας Polpa

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 30’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

ΜΕΡΙΔΕΣ 3

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 70’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 25’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 55’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4