Γαριδομακαρονάδα με Chili

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ CHILI
Polpa

Υλικά

  • 2 chili πιπεριές
  • 400γρ. Polpa Γκρέκα
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 500γρ. καθαρισμένες γαρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Τριμμένη φέτα, προαιρετικά

Εκτέλεση

1

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές chili.

2

Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια, 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία.

3

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Σωτάρουμε για μισό λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά.

4

Προσθέτουμε στο τηγάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και 2 σκελίδες σκόρδο.

5

Σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

6

Σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκο κρασί.

7

Προσθέτουμε τη λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας Polpa και ανακατεύουμε καλά.

8

Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

9

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.

10

Εαν επιθυμούμε, σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

Καλή σας απόλαυση!

Και άλλες συνταγές με: Ψίχα Τομάτας Polpa

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 30’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

ΜΕΡΙΔΕΣ 3

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

ΜΕΡΙΔΕΣ 3

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 70’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20’

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 25’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4

Με ψίχα τομάτας Polpa Γκρέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15’

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 55’

ΜΕΡΙΔΕΣ 4