Για τα κεφτεδάκια
Για την κόκκινη σάλτσα
Για τα κεφτεδάκια
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα.
Στο μεγάλο ταψί του φούρνου απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μεγάλο δοχείο ανάμειξης βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε με τα χέρια μας (φορώντας γάντια) πολύ καλά μέχρι να δέσουν τα υλικά.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας και τα μεταφέρουμε στο ταψί.
Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και μεταφέρουμε το ταψί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Για την κόκκινη σάλτσα
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε και τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά και ανακατευούμε 1-2 λεπτά με μια ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε την ψίχα τομάτας και λίγο νερό (περίπου το 1/3 της κονσέρβας) και βράζουμε για λίγα λεπτά.
Τέλος, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε απαλά για 1 λεπτό ακόμα.
Καλή σας απόλαυση!